NOVAK STIGAO U BELGIJU: Verujem u pobedu!

Prvi teniser sveta doputovao je u Šarlroa, gde će predvoditi Srbiju protiv Belgije na startu svetske grupe Dejvis kupa, od 1. do 3. februara

  • 0

Srbija će od 1. do 3. februara u Belgiji početi pohod na drugu Dejvis kup titulu. Naša reprezentacija je stigla u Šarlroa, mada oslabljeni za drugi srpski reket Janka Tipsarevića.

- Tek sam doputovao i još uvek se privikavam na vremensku razliku, ali i na drugačije vremenske uslove. Drago mi je da sam sa reprezentacijom jer volim atmosferu kad smo zajedno. Žao mi je što Janko nije sa nama i želim mu brz oporavak - rekao je Novak Ðoković po dolasku u Šarlroa.

Šestostruki osvajač grend slem titula naglasio je da će selektor Bogdan Obradović u predstojećem meču voditi računa o taktici, a da je njegovo da da "sve od sebe".

- Selektor će donositi odluke o taktici i o tome kad ko igra, a ja ću dati sve od sebe i verujem u našu pobedu - poručio je Ðoković, koji je u nedelju u Melburnu osvojio četvrtu grend slem titulu na Otvorenom prvenstvu Australije.

Srbija je poslednji put igrala protiv Belgije 2005. godine na terenima Gemaksa, kada su pobedu odneli Belgijanci. Tada su za srpski tim igrali Novak Ðoković, Janko Tipsarević, Viktor Troicki, Nenad Zimonjić i Dušan Vemić.

(Telegraf.rs / Foto:Dejvis kup/Srđan Stevanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA