SKANDAL: Miljenović vređao Vujoševića!

Doskorašnji košarkaš Partizana, a sada plej Radničkog iz Kragujevca, posle meča sa "crno-belima" nosio majicu koja vređa trenera Begrađana. U toku dana se izvinio zbog neprimerenog poteza

  • 1

Mladi košarkaš Radničkog iz Kragujevca Nenad Miljenović izvinio se putem Tvitera treneru Partizana Dušku Vujoševiću zbog uvredljive poruke na majici koju je obukao posle meča sa "crno-belima", a na kojoj je pisalo "Pečenjara Vujošević"

Miljenović je ispao koleteralna šteta pošto je majicu dobio od navijača Radničkog i nije pogledao odmah šta piše na njoj, nego je samo obukao, a neko ga je uslikao i ta slika je obišla Srbiju.

- Obraćam se povodom moje objavljene slike danas na pojedinim sajtovima. Postala je praksa da nam verni navijači Radničkog bacaju majice, posle utakmice, koje mi oblačimo i tako slavimo sa njima.

- Nakon utakmice sa Partizanom, bačene su nam majice čiji natpis nisam video i jednu od njih sam nesvesno obukao. Čim sam video natpis na majici, skinuo sam je, ne želeći da vređam bivšeg trenera i klub u kom sam bio.

- Nikada nisam i neću vređati druge klubove i ljude koji rade u njima, pogotovo ne klubove u kojima sam bio. Izvinjavam se ako sam bilo koga uvredio, jer mi to nikako nije bila namera. Sa Partizanom sam se rastao u prijateljskim i lepim odnosima i želim da tako i ostane - poručio je Miljenović na svom profilu.

(Telegraf.rs/Foto:srpskatribinaforum.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misa tumbas

    30. januar 2013 | 19:16

    laz,laz i samo laz....neki igraci da bi se uvukli huliganima u d... uradice sve zivo a posle se izvinjavaju i kao ovaj nisu znali sta pise na majci ??? koga bre lazes Sad ga treba kazniti novcano i par utakmica pa nek se izvinjava i dalje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA