VUJOŠEVIĆ: Znam ko stoji iza uvredljivih natpisa na majicama!

- Kragujevac je bio prestonica Srbije, za mene je uvek grad, a to mišljenje neće promeniti nekoliko primitivnih i zaostalih kabadahija - rekao je trener košarkaša Partizana

  • 3

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević u svom stilu odgovorio je kolegi sa klupe kragujevačkog Radničkog Miroslavu Nikoliću, koji je rekao da "Vujošević prpvpkacijom smatra i 'dobar dan"'.

Grupa navijača Radničkoj je na derbiju 19. kola ABA lige obukla je majice sa uvredljivim natpisom  “Pečenjara Vujošević”.

- Povodom jako duhovitog komentara mog kolege Miroslava Nikolića da se ljutim kad mi nazovu dobar dan, moram da kažem da sam, bez obzira koliko iskustva imam, iznenađen primitivnim ponašanjem grupe navijača u Kragujevcu. Odštampane majice i uvežbani slogani govore da tu nije bilo spontanosti, već da je, nažalost, dobro organizovano i unapred smišljeno. Otprilike i znam ko je to uradio - počeo je priču Vujošević za "Žurnal".

- To što je neko pomislio da je to veoma duhovito govori o njemu, ali naravno, svako ima pravo na svoj loš ukus. Jednostavno bi bilo nazvati to samo prostaklukom, ovo više govori o stanju duha. To je poznata tužna priča o stanju naših sredina koju je jedan naš književnik opisao u knjizi „Filozofija palanke”, dok je stvar osmislio palanački filozof - rekao je trener Partizana, i zaključio:

- Kragujevac je bio prestonica Srbije, za mene je uvek grad, a to mišljenje neće promeniti nekoliko primitivnih i zaostalih kabadahija.

(Telegraf.rs / Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N-P

    30. januar 2013 | 21:14

    Sve ti znaš ... najpametniji si u državi :-(

  • rex

    31. januar 2013 | 01:07

    Dule aludira na Mutu, kada kaze " palanacki filozof ", jer je Muta detinjstvo i mladost proveo u Smederevskoj Palanci igrajuci za KK " Gosa " i KK " Jasenica ". Moguce je da je to Mutino maslo, to lici na njega, jer je u privatnom zivotu teska seljacina i prostak, frustriran sto ne moze da bude trener Partizana, iako je odlican trener, posebno je dobar u vodjenju utakmica i odlicno ume da motivise igrace. Muta ce svakako dobiti troduplu porciju uvreda i pljuvanja kada dodje u Pionir, u to moze da se kladi, nece mu vredeti da oblaci crno bele cipele i da se uvlaci u dupe Grobarima, ne gine mu Kragujevac, ili neka druga palanka do kraja zivota, kao i onom balavcu Miljenovicu.

  • Mornar

    31. januar 2013 | 07:12

    Sta je grobovi, svi su protiv vas? Tek ce u sredu da vidite ko radi protiv vas. MARS!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA