MUNDIJAL U KATARU: Francuzi optužuju Boru Milutinovića da je primao mito!

Srpski stručanjak se našao na tapetu "Frans fudbala" da je primio 5,5 miliona evra, jer je u Kataru jedna od najpopularnijih ličnosti

  • 0

Francuski list "Frans futbol" optužio je svetske zvezde iz sveta fudbala da su primili mito i time doprineli da Katar "kupi" organizaciju fudbalskog Svetskog prvenstva 2022. godine, a među njima i srpskog trenera Velibora Boru Milutinovića!

List je naveo da su, osim Milutinovića, novac primali Pep Gvardiola, Zinedin Zidan, Gabrijel Batistuta, ali teško da se lobiranje i plaćeno reklamiranje može nazvati nezakonitom radnjom.

Milutinović se našao na tapetu Francuza da je primio 5,5 miliona evra, jer je u Kataru jedna od najpopularnijih ličnosti, pre svega jer je 2004. godine postao trener kluba Al Sad i obavlja funkciju savetnika na Institutu sporta za mlade u Dohi. "Čudotvorac" ima stambenu adresu u Kataru, kao i u Meksiku.

Časopis je bez okolišanja optužio čelnike FIFA , Francuske fudbalske federacije i Katarske federacije da su učestvovali u ovoj "zaveri" koju su nazvali "Katargejt".

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA