Janković u Antaliju ne vodi Filipa Jankovića, koji traži raskid ugovora

"Crveno-beli" u ponedeljak putuju u Antaliju, gde će ostati do 21. februara, i za to vreme odigraće devet pripremnih utakmica. Poslednja je protiv ukrajinskog Šahtjora

  • 0

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je da od igrača očekuje naporan rad u drugoj fazi priprema kako bi u prolećnom delu sezone bili barem 30 odsto bolji nego jesenas, i na taj način ispunili očekivanja predsednika Dragana Džajića i svih u klubu. Na novi put u Antaliju neće ići Filip Janković, koji je tužio "crveno-bele" i zatražio raskid ugovora.

- Iznad imena Filipa Jankovića i dalje stoji znak pitanja, jer je možda podneo zahtev za raskid ugovora. Ukoliko je tako, neće ići na pripreme - rekao je Janković, i dodao:

- Moja ideja je bila da mladog Jankovića pustim da se bori za svoju minutažu u prvom timu. To je nemoguće u slučaju kada postoji njegova tužba prema klubu za raskid ugovora. Idemo dalje, ali samo sa zadovoljnima i koncentrisanima.

Na redovnoj konferenciji za medije trener drugoplasirane ekipe Jelen Superlige još jednom je sumirao urađeno u prvom delu.

- Prvi deo priprema prošao je dobro, uključujuć i utakmice. U drugom delu imamo više utakmica, svi igrači imaće ravnopravnu minutažu, a i protivnici će biti jači. Izvesno je da će u poslednjem meču sa Šahtjorom igrati najjači sastav.

Janković je prokomentarisao i status Milana Jovanovića i Nikole Maksimovića, koji će raditi u Beogradu.

- Igrači koji ne idu u Antaliju treniraće redovno u Beogradu, po istom režimu kao mi u Turskoj. Pokušaćemo da organizujemo neku prijateljsku, pa neka se izbore za mesto, neka pokažu šta znaju - poručio je Janković.

"Crveno-beli" u ponedeljak putuju u Antaliju, gde će ostati do 21. februara i za to vreme odigraće devet pripremnih utakmica.

Prvi protivnik biće austrijski Rid (8. februara), zatim slede dueli sa Lokomotivom iz Tbilisija (9. februara), Slovanom iz Bratislave (11. februara), Šanom iz Lihtenštajna (12. februara), Esbjergom (14. februara), Randersom (15. februara), Petrolulom (17. februara), amaterima Red Bula iz Salcburga (18. februara) i Šahtjora (20. februara).

(Tanjug / Telegraf.rs / Foto: crvenazvezdafk.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA