Vujošević nije zadovoljan, u ponedeljak "precrtava" jednog stranca

- Ponavljamo greške u napadu. Bilo je stvari koje su za pohvalu, ali celokupnom igrom nisam zadovoljan. Ne uspevamo da punom energijom funkcionišemo 40 minuta - kazao je Vujošević

  • 0

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da, uprkos pobedi nad Splitom u 20. kolu Jadranske lige, nije zadovoljan zato što ekipa ne igra na istom nivou svih 40 minuta i ponavlja određene greške.

- Split je ekipa koja ima određeni kvalitet. Ne prave razliku između domaćeg i gostujućeg terena. Znaju šta hoće, ne predaju se ni kada gube 17 razlike. Mučili su nas celu utakmicu. Mi ponavljamo greške u napadu. Bilo je stvari koje su za pohvalu, ali celokupnom igrom nisam zadovoljan. Ne uspevamo da punom energijom funkcionišemo 40 minuta - kazao je Vujošević novinarima posle utakmice.

Trener "crno-belih" izjavio je da će u ponedeljak doneti odluku kog stranca neće prijaviti za tim za završni turnir Kupa Radivoja Koraća u Kragujevcu.

- Otprilike se sve zna, ali voleo bih da sačekamo i vidimo posle treninga kakvo će biti zdravstveno stanje, pa ćemo onda doneti konačnu odluku - naveo je Vujošević, i objasnio da je Bogdan Bogdanović pet minuta pre kraja otišao u svlačionicu jer se požalio na problem sa skočnim zglobom.

(Tanjug.rs / Foto: AP)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA