NEPROCENJIVO: Radost arapskog komentatora posle golova! (VIDEO)

Razni derbiji iz najjačih evropskih liga prenose se u mnogim zemljama sveta, ali izgleda da u arapskim državama sportski komentatori evropske mečeve doživljavaju "malo više" emotivno...

  • 0

Ako se prisetimo, 139. "večiti derbi" između Crvene zvezde i Partizana prenošen je u čak 19 zemalja, a u koliko se zemalja onda prenosio derbi 25. kola engleske Premijer lige između Mančester sitija i Liverpula?!

Poznato je da je vlasnik "građana" šeik Mansur bin Zajed, pa je sasvim logično da se mečevi aktuelnog šampiona Engleske često prenose u arapskim zemljama, a poznato je i da su arapski sportski komentatori vrlo srčani prilikom prenosa utakmica.

Arapski komentatori su okarakterisani kao jedni od najsrčanijih, a u njihovim prenosima često uživaju i ljubitelji fudbala sa drugih govornih područja... Pogledajte kako jedan arapski komentator prenosi, tj. raduje se posle golova koje su postigli Džeko, Staridž, Džerard i Aguero.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA