Kako je Poleksić primio "namešteni" gol (VIDEO)

Utakmica između Liverpula i Debrecina završena je sa rezultatom 1:0, a crnogorski golman optužen je da je navodno primio mito da namesti rezultat

  • 0

Prema navodima engleskih medija, jedan od nameštenih fudbalskih mečeva od 380 koliko je utvrdio Evropol je meč grupne faze Lige šampiona između Liverpula i Debrecina 2009. godine.

Utakmica je odigrana 16. septembra na "Enfildu", a meč grupe E završen je sa rezultatom 1:0. Crnogorski golman i član mađarskog Debrecina Vukašin Poleksić navodno je primio mito da se taj meč završi sa najmanje tri gola razlike za Liverpul.

Poleksić je oštro demantovao da je namestio meč i nazvao tu priču glupošću, dodavši da je bio zadovoljan kako je to veče branio.

Podsetite se kako je Poleksić primio gol Dirka Kajta u završnici prvog poluvremena.

OVDE pogledajte tekstualni prenos meča na "Enfildu".

Podsetimo još da je Poleksić bio suspendovan dve godine i kažnjen sa 10.000 evra zato što nije prijavio da je izvesna osoba kontaktirala s njim i tražila mu da učestvuje u nameštanju meča sa Fjorentinom, koju su gosti iz Italije dobili sa 4:3, u trećem kolu, nešto više od mesec dana posle meča protiv Liverpula.

(Telegraf.rs / foto: printscreen YouTube)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA