JUBILARNE KOPAČKE: Ešli Kol igrao 100. put za Englesku

Levi bek Čelsija upisao jubilarni 100. nastup za "Gordi albion", a kao poklon od kompanije "Najk" dobio posebne kopačke u kojima je igrao na "Vembliju"

  • 0

Dva velika odbrambena igrača su, u prijateljskim mečevima u sredu, upisali 100. nastup za svoje reprezentacije - Karles Pujol za Španiju i Ešli Kol za Englesku.

Levi bek Čelsija, koji je svoj meč za reprezentaciju Engleske igrao protiv Brazila, na "Vembli" je istrčao u posebno dizajniranim kopačkama samo za njega, i samo za ovu priliku.

Posebno stilizovane kopačke uručio je "Najk" Kolu kao poklon za stoti nastup koji je upisao za "gordi albion". Kol je dobio "kopaje" sa izvezenim natpisom "100-ta utakmica u reprezentaciji", a na kopačkama se se još mogli videti njegovi inicijali, zastava Engleske i napisano "Engleska-Brazil".

Kopačke je Kol dobio od kompanije Najk, a Frenk Lampard mu je maetralnim golom poklonio i pobedu njegove reprezentacije u prijateljskom meču protiv Brazila. Što se tiče Karlesa Pujola, on nije dobio kopačke, ali je i njemu njegova reprezentacija podarila pobedu u meču protiv Urugvaja.

(Telegraf.rs/Foto: theoriginalwinger.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA