OPLEO PO SUĐENJU: Fergusonu kazna od 12.000 funti

"Menadžer Mančester junajteda je posle utakmice u medijima komentarisao da su sudije bile pristrasne", saopštila je Disciplinska komisija Fudbalske asocijacije Engleske (FA)

  • 0

Disciplinska komisija Fudbalske asocijacije Engleske (FA) kaznila je menadžera Mančester junajteda Aleksa Fergusona sa 12.000 funti zbog komentarisanja suđenja.

Ferguson je kažnjen jer je 20. januara posle utakmice sa Totenhemom (1:1) kritikovao linijskog sudiju Sajmona Beka, koji nije dosudio penal za Junajted posle faula Stivena Kokera nad Vejnom Runijem.

- Pomoćni sudija nam nije svirao ništa tokom cele utakmice, za mene je to bila njegova loša odluka. Zašto nikad ne dosudi penal za Runija? Dobro ga se sećam, kad je Drogba igrao za Čelsi, nije svirao nedozvoljenu situaciju, iako je bio tri metra u ofsajdu - rekao je posle meča Ferguson.

Ferguson je uložio žalbu na odluku FA i zatražio izveštaj komisije.

"Menadžer Mančester junajteda je posle utakmice u medijima komentarisao da su sudije bile pristrasne. Nezavisna komisija ustanovila je da je prekršeno pravilo E3", navodi se u saopštenju FA.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA