Rondo spreman za plej-of?

- Još je rano za bilo kakve prognoze, ali mislimo da bi mogao ranije da se vrati nego što je prvo bilo rečeno. Svi smo vrlo optimistični. Lekari su prvo kazali da su njegovi ligamenti skroz pokidani, međutim, ispostavilo se da je realna slika drugačija i da su samo delimično oštećeni - rekao je menadžer pleja Bostona

  • 1

Svi koji su mislili da je Režon Rondo najvažniji igrač Boston seltiksa sada mogu da se uvere da i nije tako. Rondo je odavno povređen, a tim iz "Gardena" bez njega ima šest pobeda, gde je poslednja bila protiv arhirivala Los Anđeles lejkersa.

Rondova povreda kolena je takva da ga na parketu neće biti dugo, ali, kako sada stvari stoje, ne na početku sledeće sezone. On bi mogao da se vrati na teren i za vreme plej-ofa?

- Ne mogu ništa da kažem konačno i definitivno, još je rano za bilo kakve prognoze, ali mislimo da bi mogao ranije da se vrati nego što je prvo bilo rečeno. Svi smo vrlo optimistični. Lekari su prvo kazali da su njegovi ligamenti skroz pokidani, međutim, ispostavilo se da je realna slika drugačija i da su samo delimično oštećeni. To su lepe vesti, ali je još rano govoriti o bilo čemu, svejedno je reč o teškoj  povredi - rekao je Rondov menadžer.

Međutim, činjenica da još nije operisan izjavu menadžera ne stavlja u kategoriju "realno", a i generalni menadžer tima Deni Ejndž ne komentariše rečeno.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA