VUKOIČIĆ: Radnički je favorit!

- Tačno je da se radi o ekipama koje igraju efikasnu košarku, koje imaju najviše i asistencija u ABA ligi, ali ne mogu da tvrdim da će i u polufinalu biti baš tako. Ishod zavisi od dosta faktora, a podsetiću i da imamo najmanje vremena za odmor od svih polufinalista

  • 0

U jednom od dva polufinalu Kupa Radivoja Koraća igraće Radnički i Crvena zvezda, a trener Vlada Vukoičić kaže da su izabranici Miroslava Nikolića favoriti.

- Radnički je kao domaćin prvi favorit, pogotovo što ima kvalitetan tim, bez obzira na odsustvo pojedinih igrača. Da igramo u "Pioniru", rekao bih da smo mi favoriti, ovako je to Radnički - izjavio je Vukoičić, i dodao:

- Tačno je da se radi o ekipama koje igraju efikasnu košarku, koje imaju najviše i asistencija u ABA ligi, ali ne mogu da tvrdim da će i u polufinalu biti baš tako. Ishod zavisi od dosta faktora, a podsetiću i da imamo najmanje vremena za odmor od svih polufinalista.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA