DOLONC: Mnogo mi se dopada ovaj osećaj

- Taktika protiv Cibulkove je bila takva da je što više namučim. Odlučila sam da se potrudim da igram tako da joj danas bude jedan od najtežih dana u životu. Nažalost, to se desilo na ovakav način - zaključila je debitantkinja u Fed kup reprezentaciji

  • 0

Debitantkinja u Fed kup reprezentaciji Srbije Vesna Dolonc rekla je da se oseća sjajno zbog prvog nastupa u držanom timu i da joj je cela ekipa pomogla da sa velikim samopouzdanjem uđe u meč protiv Slovakinje Dominike Cibulkove.

- Bio je ovo težak meč, moj prvi za Srbiju. Atmosfera je bila odlična, potpuno je drugačije kada igrate za reprezentaciju. Mnogo mi se dopada ovaj osećaj. Hvala navijačima na podršci, bili su sjajni. Cela ekipa mi je pomogla i podigla mi samopouzdanje - kazala je Dolonc na konferenciji za novinare u Nišu.

Dolonc je trijumfovala posle predaje Slovakinje, koja je imala problema sa grčevima. Posle prvog dana, rezultat je 1:1, a u nedelju su na programu dva singla i dubl meč.

- Taktika protiv Cibulkove je bila takva da je što više namučim. Odlučila sam da se potrudim da igram tako da joj danas bude jedan od najtežih dana u životu. Nažalost, to se desilo na ovakav način - zaključila je Dolonc.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA