OPKLADA: Trener tima iz Konferencije vozi "Aston Martina"

U prvom delu sezone Mensfild je sa 7:0 pobedio Berou, a gazda je tada javno rekao da će ukoliko na svom terenu istu ekipu pobede većom razlikom treneru pokloniti auto. Prošlog vikenda Mensfild je dobio 8:1!

  • 0

Vlasnik Mensfild Tauna, člana engleske Konferencije, prevedeno na naš jezik, pete lige, morao je da pokloni 95.000 funti vredan "Aston Martin" svom treneru Polu Koksu!

Redford je, da podsetimo, vlasnik tima koji je u FA kupu ove sezone dosta namučio Liverpul, a auto je izgubio u opkladi. Naime, u prvom delu sezone Mensfild je sa 7:0 pobedio Berou, a gazda je tada javno rekao da će ukoliko na svom terenu istu ekipu pobede većom razlikom treneru pokloniti auto. Prošlog vikenda Mensfild je dobio 8:1!

Iako je razlika bila ista, Redford je uzeo u obzir to da je Mensfild ovaj put postigao više golova, pa je tako Koksu poklonio svoj 95.000 evra vredni "Aston Martin". Da se razumemo, ovo je sasvim posebna situacija, jer ni Mensfild nije najbolja ekipa u takmičenju, ni Berou nije najgora. Mensfild je tri boda daleko od plej-of mesta, a u 27 utakmica je dao 55 golova. Dakle, samo 15 je dato Berouu! Sa druge strane, Berou ima 29 bodova i dva je daleko od "mirne luke".

Nešto slično je, ako se sećate, u novembru 2011. godine uradio i Aleksandar Stanojević, tada trener Partizana, predavši ključeve svog "renoa lagune", istina službenog, Princu Tejgu, koji je dao oba gola u pobedi nad Zvezdom.

- Rekao sam Tejgu da ću mu dati ključeve svog automobila ako da dva gola i ako pobedimo, jer mu se sviđa moj "reno kupe". Sad sam ostao bez auta - pričao je tada Stanojević.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA