TODORIĆ: Očekujem etnički čist "Pionir"

- Imamo dogovor sa Zvezdom da razmenimo 30 karata. To poštujemo na svakom derbiju sa tim da su oni na prošlom imali podršku 600-700 navijača. Mi nemamo toliko jake ljude kao oni da uvedemo još ljudi

  • 12

Rana napravljena srpskoj košarci u finalu Kupa Radivoja Koraća i dalje je "sveža", a već za nekoliko dana očekuje nas novi večiti derbi − prvi od mogućih osam! U derbiju sledeće runde ABA lige domaćin je Crvena zvezda, a "srećna" okolnost je što se prema davno potpisanom dogovoru za navijače protivničkog tima ostavlja samo 30 karata. Sreća...

Međutim, i da Partizan dobije i više od 30 jasno je da bi organizacija morala da bude savršena jer bi konsekvence bile apsolutno pogubne za crveno, ali i crno-bele. Regulativa ABA lige, složili se mi ili ne, je egzaktna, a sada, kada recimo, Zvezda ima priliku da obezbedi mesto u Evroligi, eventualni neredi njenih navijača apsolutno bi devastirali urađeno na terenu. Naravno, i novčana kazna bi bila velika.

Svesni činjenice sa Malog Kalemegdana ističu da će uradi sve kako bi meč bio odigran u sigurnim uslovima, ali Dragan Todorić, sportski direktor Partizana, u intervjuu za "Sport", kaže da očekuje etnički čist "Pionir".

- Prvo, nema razloga da se utakmica ne odigra. Imamo dogovor sa Zvezdom da razmenimo 30 karata. To poštujemo na svakom derbiju sa tim da su oni na prošlom imali podršku 600-700 navijača, koji su u "Pionir" ušli bez ulaznica - rekao je Todorić, i nastavio:

- Način na koji su to uspeli nam je poznat, ali nema veze. Mi nemamo toliko jake ljude kao oni da uvedemo još ljudi. Očekujem potpuno etnički čist "Pionir" sa navijačima Zvezde i nešto slično onome što se dogodilo u Železniku prošle godine u finalu plej-ofa.

(Izvor: Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    13. februar 2013 | 00:28

    Očekivanja su ti potpuno razumna. Jer, konačno je došlo vreme da očekujete očekivano

  • nebitno

    12. februar 2013 | 23:52

    hocete li vi vec jednom da ucutite?!?!?! dok za zvezdu niko nije mario i nije bila jaka, cutali ste i uzivali u vasim titulama! cim je zvezdi bolje i cim ste pali u drugi plan, odmah se javljate i kukate! cutite i trpite... kme kme kme... da mi je da vidim uzivo i tebe, i danilovica, i vujosevica... ni covic nije bolji, da se razumemo! ali vi ga bas preteraste!!! samo ste po medijima... muka mi je vise od vas! toliko mrznje kod nekog nisam video skoro... vise mrzite zvezdu, nego sto volite vas partizan!!! puuu...

  • Borko

    13. februar 2013 | 00:42

    Kao i uvek fini Tosa smiruje situaciju.On je u stvari veliki smeker kao i njegovi navijaci.Gospodin je vidovit i zna sta ce se desiti u nedelju,jos da nam kaze sta je sa slikama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA