Brat Radivoja Koraća traži da Kup više ne nosi njegovo ime

- Žalosno je bilo gledati ono divljaštvo, smatram da bi policija morala da hapsi izgrednike, a Savez, koji čine odgovorni i pametni ljudi, da se potrudi da se to više ne ponovi - rekao je Đorđe Korać

  • 3

Skandalozne scene viđene prošle nedelje u kragujevačkoj dvorani "Jezero" u finalu najmasovnijeg takmičenja primorale su Đorđa Koraća, brata legendarnog košarkaša Radivoja, da zatraži da nacionalni Kup više ne nosi njegovo ime.

- Bilo mi je jako teško, ne samo meni, već i mojoj porodici. Zamolio bih ljude u Savezu da srede situaciju, da se ubuduće izbegnu ovakvi skandali. KSS mora da povede računa, ako to ne urade, zamoliću da nacionalni Kup više ne nosi ime mog brata. I ranije su se dešavali ovakvi incidenti, ali čini mi se nikad kao ovaj u Kragujevcu - rekao je Đorđe Korać za "Blic", i dodao:

- Obezvredili su Kup Radivoja Koraća, koji se od 1972. do 2002. godine održavao kao veliko međunarodno takmičenje. Žalosno je bilo gledati ono divljaštvo, smatram da bi policija morala da hapsi izgrednike, a Savez, koji čine odgovorni i pametni ljudi, da se potrudi da se to više ne ponovi.

(Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mornar

    13. februar 2013 | 07:35

    Ma ko je tebe pitao za bilo sta?

  • Nesa

    13. februar 2013 | 13:49

    Ajd mornar nelupetaj covek je u pravu

  • Mornar

    13. februar 2013 | 16:42

    Ma ko ga pita i sta se to strasno desilo? Neka im i dalje utakmice obezbedjuju redari, a policija oko hale. Policiju u halu, pa da vidimo onda da li ce biti nereda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA