Vukoičić: Bili smo opterećeni rezultatom

- Bili smo opterećeni rezultatom, nismo imali mirnoće u napadu, dok je Ulm svaki put bio mudar i znao da nas kazni. Ako je neuspeh morao da se desi, bolje je da se sada dogodio - rekao je trener "crveno-belih"

  • 2

Trener košarkaša Crvene zvezde Vlada Vukoičić rekao je posle poraza od Ulma da je očekivao da ekipa neće uspeti da se opravi od finalne utakmice Kupa Radivoja Koraća, navodeći da je od početka meča protiv Ulma bilo problema u igri.

- Bio sam ubeđen da će ova utakmica biti teška, ovo se dešava svima posle pozitivnog rezultata i pražnjenja. Nismo imali mnogo vremena da se spremimo. Priželjkivao sam da ćemo pronaći način da se vratimo utakmicu, ali od prvog minuta smo imali probleme da uhvatimo pravi ritam - rekao je Vukoičić, i dodao:

- Bili smo opterećeni rezultatom, nismo imali mirnoće u napadu, dok je Ulm svaki put bio mudar i znao da nas kazni. Nismo mogli da pronađemo rešenja, a ako je neuspeh morao da se desi, bolje je da se sada dogodio. Imamo jedno takmičenje iza nas, ostala je utakmica protiv Galatasaraja i možda je bolje da se skoncentrišemo na preostalih pet utakmica u Jadranskoj ligi.

Majkl Skot je obećao da će "crveno-beli" biti spremni za nedeljni večiti derbi protiv Partizana.

- Ulm je došao dobro pripremljen, a mi smo mogli bolje da odigramo. Bićemo spremni za utakmicu protiv Partizana, pripremićemo se i bićemo maksimalno fokusirani na taj meč - rekao je Skot.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pera

    14. februar 2013 | 00:17

    Sta bi?Coki nije urgirao?!FMP buuhaaa........

  • Dejan

    14. februar 2013 | 00:04

    Vi ste ovo prodali ja da vam kazem...uzeli ste lovu od ulma..cvetkovic ko da nikad nije igrao nelson satro povredjen savovic nikad gori rakocevica menjas svaki cas...ma ja vas poznajem sve do jednog..ovo ste prodali....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA