Fudbaleri Partizana: Osvetićemo košarkaše!

Crno - bela ekspedicija "grmela" i rasterala goste hotela u Portorožu dok je pratila večiti derbi koji je košarkaška sekcija izgubila.

  • 2

Ekspedicija crno - belih u Sloveniji nije propustila košarkaški večiti derbi odigran u nedelju uveče. Iako nisu imali razloga na kraju za radost, prvotimci sa stručnim štabom su zasenili sve u hotelu, jer su prema izveštaju sa klupskog sajta napravili atmosferu "kao na jugu".

Gosti koji su se zatekli u holu gde se na lap topu pratio meč iz Beograda su se u najkraćem roku razbežali, iznenadivši se stadionskom atmosferom kreiranu od strane crno-belih.

Košarkaši su na kraju izgubili, prokockali veliku prednost, a fudbaleri se razišli po sobama. Najavili su osvetu Zvezdi, u fudbalskom derbiju!

U ŠOPING NA POPUST 70%

Zanimljivo je da je deo ekspedicije crno - belih slobodan dan iskoristio kako bi se "ponovio", otišavši iz Portoroža u obližnju Palmanovu, gde je u šoping centru na snazi bio popust od 70 odsto.

Dobro se pazarilo, što je i klupski sajt Partizana slikama obelodanio, a ova kupovina može da raduje i Vladimira Vermezovića, koji je u oktobru vrlo "kukao" na boravak igrača u Milanu, koji uoči meča sa Interom, zbog nedostatka novca nisu imali ni za šoping.

(Telegraf.rs/Foto: partizan.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • luka

    18. februar 2013 | 11:27

    To ce vam tole sigurno srediti

  • Miki

    18. februar 2013 | 13:06

    Aj vi prvo osvetite sebe :) i vama bi trebalo neko da pomogne da pobedite oh da imate vi cika tolisu :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA