ODE I SIMIĆ: Zvezdin omladinac potpisao za Bazel!

Švajcarci su spremni da na račun "crveno-belih" uplate i 300.000 evra samo da bi fudbalera dobili odmah, a ne u junu

  • 4

Jedan od dvojice omladinaca Crvene zvezde, koji je odbio da krene na pripreme u Antaliju, Veljko Simić potpisao je petogodišnji ugovor sa švajcarskim Bazelom.

Mladi fudbaler je imao ugovor sa "crveno-belima" do juna ove godine, ali pre mesec dana nije želeo da produži saradnju. Predsednik kluba Dragan Džajić nije uspeo da ubedi Simićeve roditelje da igrač ostane na "Marakani". Veljko je pre četiri dana napunio 18 godina i time stekao pravo da potpiše za drugi klub, a Bazel se spominjao i tokom razgovora sa upravom Zvezde, koja je krivila menadžere što njihov omladinac neće da produži ugovor.

Kako navodi portal "Mozzart Sport", Bazel je u obavezi da isplati Zvezdi nadoknadu od 240.000 evra, a čelnici švajcarskog kluba su spremni i da da pojačaju sumu samo da bi dobili Simića odmah, a ne da čekaju jun. Prema saznanjima srpkog portala, Švajcarci su spremni da na račun "crveno-belih" uplate 300.000 evra.

Na potezu je Crvena zvezdada li će prihvatiti bonus ponudu ili će čekati do juna, ali pitanje je da li će biti u mogućnosti da izvoljeva u ionako alarmantnoj situaciji sa deblokadom računa i registracijom pojačanja.

(Telegraf.rs / Mozzart Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mik

    21. februar 2013 | 23:26

    Uzmite pare i platite Borcu i Biniću kako biste odblokirali račun. A dečko je već rešio da neće da igra za Zvezdu,tako da ne vredi da se dalje ubeđuje.

  • Bracala

    22. februar 2013 | 10:27

    Ne nego ce da ostane ovde da igra za cokoladne bananice, i to da mu kasne sa isporukom.

  • Ivan R.

    22. februar 2013 | 07:49

    Pustite čoveka da ide. Dobro je što nije otišao za antaliju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA