NBA: Sparsi "počistili" Kliperse, Majami razneo Čikago (VIDEO)

San Antonio slavio u "Stejpls centru" sa 116:90, dok je ekipa sa Floride "ukrotila" Bulse sa 86:67

  • 0

Košarkaš San Antonija Toni Parker ubacio je 31 poen uz sedam asistencija, u meču protiv Los Anđeles klipersa u "Stejpls centru" za nov ubedljiv trijumf Sparsa sa 116:90.

Bila je ovo peta uzastopna pobeda ekipe iz Teksasa na gostovanjima a dosadašnji skor od 22 pobede i deset poraza na gostujućim terenima dovoljno govori koliko su snažan tim i favorit za titulu.

Ovo je najgora utakmica Klipersa ove sezone jer su Sparsi vodili sa čak 28 poena razlike na početku poslednje četvrtine, kada je i publika počela da napušta dvoranu. Najveće uzbuđenje na meču bilo je na poluvremenu kada su se izabrani navijači takmičili u šutu sa pola terena a nagrada je bila automobil.

Osim Parkera, na ovom meču istakao se i Deni Grin sa 15 poena, dok su Spliter i Đinobili ubacili po deset koševa. Kod ekipe Klipersa Met Barns je ubacio 18 koševa a Blejk Grifin 17 poena.

U drugom meču večeri Majami je demolirao Čikago sa 86:67 za svoju devetu uzastopnu pobedu. Poslednji put Hit je trijumfovao u Čikagu 2010. godine.

Kao po običaju još jednu odličnu igru prikazao je Lebron Džejms, koji je ubacio 26 poena uz 12 skokova i sedam asistencija. Odlično ga je pratio Dvejn Vejd sa 17 poena, dok se kod Čikaga istakao samo Nejt Robinson sa 14 koševa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA