Uhvaćen glavni organizator fudbalskih nameštaljki

Čovek koga policija naziva Dan Tan isplanirao nameštanje stotine fudbalskih utakmica širom sveta

  • 1

Policija u Singapuru ispituje osobu po imenu Dan Tan za koga se smatra da je isplanirao nameštanje stotine fudbalskih utakmica širom sveta.

On se tereti da je vođa kriminalne grupe koja je klađenjem zaradila milione dolara na nameštenim utakmicama u italijanskom fudbalu. Zbog toga su italijanske vlasti izdale nalog za hapšenje, ali policija u Singapuru nije saopštila da li će ga predati.

Ime Dan Tan je pseudonim i policija ga tako navodi u svojim izveštajima, jer on trenutno pomaže singapurskim vlasitima u istrazi.

- Ponudili smo pomoć i razmenu informacija zainteresovanim zemljama, i sa tom praksom ćemo nastaviti - navodi se u policijskom saopštenju.

Podsetimo, u četvrtak je u Italiji uhapšen Slovenac Admir Suljić, za koga se veruje da je Tanov blizak saradnik. Suljić, koji je optužen za zločinačko udruživanje i prevare u sportu, avionom je putovao iz Singapura u Milano kako bi se predao vlastima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA