Navijači Reala bi Mihaela Laudrupa umesto Murinja

U anketi španskog lista "As" danski stručnjak dobio 73 odsto podrške kao eventualna zamena za kontroverznog Portugalca

  • 0

Ukoliko Žoze Murinjo odluči da napusti klupu Real Madrida krajem sezone, navijači kraljevskog kluba bi na njegovom mestu najviše voleli da vide Mihaela Laudrupa, rezultat je ankete koju je španski list "As" sproveo među 40.000 navijača Real Madrida.

U ovoj anketi, aktuelni trener Svonsija Laudrup dobio je 73 odsto glasova, a sledi Rafa Benitez sa 18 odsto, dok treće mesto zauzima Karlo Anćeloti sa skromnih devet procenata glasova ispitanika.

Laudrup je u periodu od 1994. do 1996. godine igrao za Real, gde je došao iz redova ljutog rivala Barselone, sa kojom je osvojio Kup šampiona 1992. i četiri uzastopne titule prvaka Španije, a kao trener radio je u Brondbiju, Hetafeu, Spartaku iz Moskve, Majorki i sada u Svonsiju, sa kojim je stigao do finala Lige kupa.

Danski stručnjak, koji je stigao u Svonsi prošlog leta, doveo je u klub 12 pojačanja, među kojima su Pablo Ernandez, Čiko i Miču, koji je sada prava zvezda ekipe.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA