MAKSIMOVIĆ: Nemam problema sa saigračima

- Sve ovo doživljavam kao novi početak u Zvezdi. Mnogo toga se izdešavalo u proteklom periodu, ali sam čvrsto rešio da se borim za svoj status. Imam ugovor i ambicije da do leta budem deo tima koji je spreman da ređa uspehe - jasan je Nikola Maksimović

  • 1

Konsultacije trenera Aleksandra Jankovića i sportskog menadžmenta na čelu sa Zoranom Stojadinovićem rezultirale su povratkom Milana Jovanovića i Nikola Maksimovića u takmičarski tim. Međutim, prema prvim rečima Zvezdinog sportskog direktora, Maksimović "nije baš najbolje" dočekan u svlačionici.

"Problematični", nesuđeni igrač Apolona i Fulama na celu situaciju ipak gleda malo drugačije.

- Sve ovo doživljavam kao nov početak u Zvezdi. Mnogo toga se izdešavalo u proteklom periodu, ali sam črsto rešio da se borim za svoj status. Imam ugovor i ambicije da do leta budem deo tima koji je spreman da ređa uspehe - jasan je Maksimović.

Problem predstavljaju propuštene kontrolne utakmice.

- Forma se najbolje brusi kroz mečeve. Ipak, smatram da ono što je propušteno može da se nadoknadi. Sve probleme iza sebe shvatam kao veliko iskustvo, koje može samo da me ojača.

Koliko će Maksimović igrati zavisi ipak od trenera Jankovića.

- Radiću i čekaću svojih "pet minuta". Iza sebe sam ostavio težak period, a okrenut sam samo obavezama. Imam sjajnu saradnju sa Jankovićem, a nemam nikakav problem ni sa ostalim kolegama - objasnio je Maksimović za dnevni list "Sport".

(Telegraf.rs / Izvor: Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Corazz

    24. februar 2013 | 09:06

    To ti je tako,kad seljaku das pare odma pocne da misli kako je bitan!!! Steta sto si ikad zaigrao u Zvezdi!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA