STEFANOVIĆ: Čoviću, niko nije jeo guščiju paštetu

- Reprezentacija nije pojedenih 252.000 evra, ako se uzme u obzir da u to ulaze i karte koje se za svaku utakmicu po ugovoru daju sponzorima, a kako mi se čini to je preko 6.000 istih po utakmici - napisao je, između ostalog, u saopštenju Đorđe Stefanović, bivši generalni sekretar "crveno-belih"

  • 3

Pretposlednji generalni sekretar Fudbalskog kluba Crvena zvezda Đorđe Stefanović nije časio časa pa je ekspresno, u vidu saopštenja, odgovorio Nebojši Čoviću, koji je u sredu na Skupštini kluba, između ostalog, spomenuo da su sekretarice imale prava na premije, ali i da se na "Marakani" jela guščija pašteta.

- Ne želim da se pojavljujem u medijima niti da polemišem sa bilo kim iz sadašnje uprave, jer iskreno poštujem sizifovski posao koji rade. Na tome sam i čestitao Čoviću posle Skupštine, pre svega na skidanju blokade - napisao je Stefanović u saopštenju prosleđenom medijima, u kojem je pojasnio i pitanje "fakturisanja opreme" i "guščije paštete":

- Oprema nisu samo štoperice i trake, one koštaju nekoliko stotina evra. Kompanija "Leđea" fakturiše opremu koju isporuči, a onda Zvezda u kontri fakturiše marketinške usluge i svede se na nulu obaveze. To je obaveza kako bi se ista oprema unela u knjige i vodila kao vlasništvo Zvezde. Kada je reč o keteringu, to niko nije pojeo. To je godišnja usluga koju Zvezdin marketing pruža u VIP loži, obaveza kluba domaćina da za vreme utakmica snabdeva šankove na tribinama gde se ista prodaje. Garantujem da niko nije jeo guščiju paštetu.

Čović se na Skupštini osvrnuo i na velike izdatke za reprezentaciju, gde je prošle sezone potrošeno 252.000 evra. Stefanović ima odgovor:

- Reprezentacija nije pojedenih 252.000 evra, ako se uzme u obzir da u to ulaze i karte koje se za svaku utakmicu po ugovoru daju sponzorima, a kako mi se čini to je preko 6.000 istih po utakmici, a one imaju svoju nominalnu vrednost, usluge ishrane ekipe na gostovanjima i slično - objasnio je Stefanović.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bracala

    28. februar 2013 | 19:39

    Sta prica ovaj retard, karte dele sponzorima i one imaju nominalnu vrednost??? Jer to znaci, da on odbija cifru koja bi mogla biti dobijena da su karte regularno prodate ili misli na troskove stampanja istih. U svakom slucaju, kretenska izjava. Za njegovo vreme i vreme onog sopocanskog mutavca Lukica Zvezda se raspala na delove. Ja sam veliki zvezdas ali ovakvim pajserima nije mesto u najvecem klubu na Balkanu.

  • Dejan

    28. februar 2013 | 15:41

    Niste al ste evandra shatro cenili 600 soma a on danaa prima 75 u estorilu..ko je uzeo razliku mogu samo da zamishljavam...a takvih je bilo brdo i dva brda...umesto da se pokrijete vi jos njateke..

  • Socaaaa

    28. februar 2013 | 20:35

    od cega si onda tako naduven???od parizera mozda!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA