Uhapšeni navijači Zvezde i Partizana zbog nereda na Kupu Koraća

Dvojica navijača Zvezde i jedan Partizana uhapšena su i sprovedena kod istražnog sudije zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničkog ponašanja na sportskim priredbama

  • 0

Kragujevačka policija je, u saradnji sa kolegama iz Policijske uprave za grad Beograd, identifikovala i privela trojicu navijača koji su učestvovali u neredima na finalnom meču u Kupu Radivoja Koraća, prenosi "Blic".

Finalna utakmica košarkaškog turnira ''Kup Radivoja Koraća'' između KK ''Crvena zvezda'' i KK ''Partizan'' prekinuta je kada je nekolicina navijača utrčala na  teren u želji da se obračunaju međusobno.

Uhapšeni su i uz krivičnu prijavu istražnom sudiji Višeg suda u Kragujevcu sprovedeni Želimir R. (33) i Vladimir U. (27) iz Beograda, kao i Goran A. (37) iz Lazarevca, zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje na sportskim priredbama.

Postoje osnovi sumnje da su navijači KK ''Crvena zvezda'' Želimir R. i Vladimir U. sa tribina uskočili na teren  sportske hale ''Jezero'', dok je navijač KK ''Partizan'' Goran A. na tribinama nogom udario navijača sa obeležjima protivničke ekipe.

Oni su identifikovani na osnovu snimaka koje je Policijska uprava u Kragujevcu prosledila policijskim službenicima u Beogradu i drugim policijskim upravama.

Kragujevačka policija, u saradnji sa kolegama iz drugih policijskih uprava, nastaviće rad na identifikaciji i ostalih učesnika nereda u sportskoj hali ''Jezero''.

Protiv njih će, takođe, biti preduzete sve mere odgovornosti predviđene zakonom.

(Telegraf.rs/Izvor: Blic)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA