MEDŽIK LEBRONU: Molim te, zakucavaj na Ol staru, nudim milion dolara!

Nekadašnja zvezda Lejkersa traži od najboljeg košarkaša današnjice da konačno nastupi na takmičenju u zakucavanju tokom Ol star vikenda i spreman je da udesetostruči nagradu za pobednika

  • 0

Legendarni košarkaš Lejkersa iz osamdesetih i ranih devedesetih godina prošlog veka Medžik Džonson ponudio je najvećoj zvezdi današnjice Lebronu Džejmsu milion dolara da učestvuje na takmičenju u zakucavanju tokom NBA Ol star vikenda, preciznije, to je nagrada namenjena pobedniku, pod uslovom da i Lebron učestvuje.

Džejms, iako igrač sa fenomenalnim fizičkim mogućnostima, nikad nije nastupio u ovom odmeravanju veštine.

- Molim te, Lebrone, idi na takmičenje u zakucavanju. Uložiću milion dolara. Milion od Medžika za Lebrona. Idem svake godine da gledam zakucavanja, ali želim da vidim tebe. Milion dolara za pobednika - izjavio je Džonson televiziji ESPN.

NBA trenutno plaća 100.000 dolara pobedniku, a 50.000 drugoplasiranom, vladajući šampion je Terens Ros, košarkaš Toronta, dok velike zvezde poodavno zanemaruju ovo takmičenje zbog mogućnosti povrede.

Džejms je u poslednje vreme razgaljivao navijače zakucavanjima tokom zagrevanja pred početak utakmice, pa su se mnogi neizbežno zapitali šta bi izveo kada bi nastupio na takmičenju tokom Ol star vikenda.

Ovde možete da pogledate kako to zagrevanje izgleda.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA