VALDEZU "PALA ROLETNA": Sudija, kako te nije sramota!?

- Sve si sj***o, nemaš nimalo obraza! Kako te nije sramota! - urlao je Valdes, golman Barselone, na sudiju posle meča, zbog čega mu je Lasa pokazao crveni karton

  • 2

"Tika-taka"... Gde nestade "tika-taka"? Fudbaleri Barselone jesu, 99 odsto novi šampioni Španije, ali ne verujemo da će im šampanjac prijati. Naime, Barsa je i drugi put u tri dana poražena od Reala, jedine ekipe koja mora da se pobedi.

Na "Santijago Bernabeuu" izabranici Žozea Murinja slavili su 2:1, a poslednjih sekundi meča nedosuđeni penal za Katalonce "prelio" je Valdesovu čašu. Izbačen iz takta kao nikada do tada, golman Barselone je po završetku meča zaradio crveni karton istresavši se na sudiju Pereza Lasu.

- Sve si sjebao, nemaš nimalo obraza! Kako te nije sramota! - urlao je Valdes, zbog čega mu je Lasa pokazao crveni karton.

Da je Lasa sklon propustima, to znamo, a poslednji je bio pre nekoliko nedelja na utakmici Valensija-Real, zbog čega se na njega okomio Rui Farija, Murinjov pomoćnik. Naravno, i on je dobio crveni karton, a od Lige je zaradio i suspenziju. Isto čeka i Viktora Valdesa.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • trivian

    3. mart 2013 | 08:53

    Ako je sudija-sudac, sta je onda kurir???!!!

  • Toni

    3. mart 2013 | 02:25

    A zasto sudac ne dobije suspenziju? Ja da tako pogrijesim na poslu dobio bih momentalni otkaz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA