Zvezdu su najbolje predstavljali Zorana, kik-bokser i odbojkaši!

Treću godinu zaredom najbolja reprezentativka u streljaštvu je prvo ime sportskog društva Crvena zvezda

  • 0

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović, kik-bokser Dragan Jovanović i muški odbojkaši klub proglašeni su za najbolje u sportskom društvu Crvena zvezda u 2012. godini.

Arunovićevoj je ovo treći put zaredom da osvaja priznanje za najbolju sportistkinju "crveno-belih".

Na današnoj proslavi 68. rođendana "crveno-belih" za najboljeg trenera izabran je šef stručnog štaba ženskog odbojkaškog kluba Ratko Pavličević.

Specijalna priznanja dodeljena su treneru vaterpolista Dejanu Saviću i treneru tenisera Marku Saviću, nagradu za životno delo dobili su Olga Acić iz atletskog kluba i Zoran Vidaković, koji je 50 godina neprekidno uz veslački i plivački klub "crveno-belih".

Najbolji u konkurenciji juniora su Mina Popović (odbojka), Igor Kovačić (kuglanje) i mačevalački klub.

U kadetskoj konkurenciji laureati su Aleksandra Crvendakić (košarka), Strahinja Bunčić (džudo) i fudbalski klub, a kod pionira Jovana Vuković (tenis), Velibor Perić (karate) i košarkaški klub.

Crvena zvezda najbolje sportiste proglašava od 1965. godine, kada su u prvom izboru najbolji bili Vladimir Cvetković i Vera Jeftimijades.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA