ATLETIČAR GORAN NAVA: Ivana, spavaj sa mnom i uzećeš medalju!

Srpski olimpijac propisno nasmejao našu atletičarku "savetom" koji je upalio kod Kolašinca, Dudaša i Bekrića. "Bodrimo se, jak smo tim", poručuje Goran Nava

  • 2

Samo tri centimetra nedostajala su Ivani Španović, našoj rekorderki u skoku u dalj, da se sa Evropskog šampionata održanog prošlog vikenda u Geteborgu vrati s medaljom oko vrata.

Ivana ni nekoliko dana po završetku takmičenja nije sumirala utiske, a već se pročulo kako su je kolege iz reprezentacije tešile. Najoriginalniji bio je Goran Nava, koji joj je, kako saznaju Naše Novine iz pouzdanih izvora, rekao:

- Slušaj, spavao sam s Kolašincem. On je uzeo medalju. Spavao sam s Dudašem. I on je uzeo medalju. Spavao sam i s Bekrićem, pa je i on osvojio medalju. Izgleda da sam svima talija. Još s tobom da spavam i eto ti medalje!

Naravno, Nava je Ivani zbog ove šale izmamio osmeh, a u izjavi za Telegraf potvrđuje da je atmosfera u timu na veoma visokom nivou.

- Kako ste samo saznali za ovu šalu? Nemam šta da kažem, ali verujem da su svi moje reči shvatili na pravi način. Krivo mi je što Ivana nije bila na podijumu, međutim, drago mi je što je atmosfera odlična. U Geteborgu smo stvarno bili tim i uvek smo bili blizu kada je neko bio na borilištu. Bodrili smo se - kaže Nava, koji je pre malo manje od mesec dana dobio dete.

Na pitanje kako će i on doći do pobedničkog postolja, kaže:

- U Geteborgu sam se nadao petom finalu, međutim, kvalifikaciona grupa u kojoj sam trčao nije htela da radi zajedno. Probao sam zato sam, ali nisam mogao da istrčim vreme novog državnog rekorda, vreme koje je bilo potrebno za finale. Sledeća prilika je u Cirihu 2014, ali pre svega moram da se pripremim za šampionat u krosu koji se održava u decembru. Tu ću trčati 10 km i mislim da bi plasman u top 10 bio izvanredan uspeh - poručuje Nava koji se sa suprugom i prinovom trenutno nalazi u Sent Moricu.

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA