Navijač Mančestera prijavio sudiju Čakira zbog "krađe" na "Old trafordu"!

Jedan 18-godišnji navijač Mančester junajteda prijavio je policiji Notingemšajra, tokom meča sa Real Madridom, sudiju Čakira jer je pokazao crveni karton Naniju

  • 1

"Kralj" je došao na "Old traford" i odneo pobedu, a u Mančesteru su svi više ljuti nego tužni. Prelomni trenuntak meča na "Teatru snova" bio je crveni karton koji je dobio Nani, karton o kom bruji cela Evropa.

Ser Aleks Ferguson bio je toliko besan da nije hteo da se pojavi pred novinarima posle utakmice, ali jedan 18-godišnji simpatizer "đavola" ga je prevazišao.

Navijač je bio toliko uzrujan zbog odluke sudije Cunejta Čakira da isključi Nanija da je odlučio da slučaj prijavi policiji! Ipak, on se kasnije izvinio policijskim službenicima što im je oduzeo dragoceno vreme i protiv njega nije podneta prijava.

Glavni inspektor Notingemšajr policije Ted Antil rekao je da bi tinejdžer mogao da odgovara zbog lažne prijave.

- Možda je upravo u trenutku dok nam je on prijavljivao nepostojeće krivično delo nekom drugom bila potrebna naša pomoć, a morao je da čeka jer smo bili zauzeti - rekao je Antil.

- Takvi ljudi nam troše dragoceno vreme i skreću nam pažnju sa pravog kriminala koji se događa na našim ulicama. Nije smešno. To su ozbiljne stvari. Čovek je to shvatio i izvinio se, pa smo odlučili da ne preduzimamo nikakve kaznene mere - dodao je šef policije Antil, i otkrio da policija godišnje primi gotovo 7.000 lažnih poziva.

Real Madrid je u utorak u Mančesteru pobedio u revanš meču osmine finala Lige šampiona Mančester junajted sa 2:1 i sa ukupnim rezultatom od 3:2 plasirao se u četvrtfinale.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA