"Teško ćemo rvanju vratiti olimpijski status"

Čelnik Međunarodne rvačke federacije Nenad Lalović pokušava da ubedi prvog čoveka MOK-a Žaka Roga da promeni odluku o isključenju rvanja iz olimpijskog programa za 2020. godinu

  • 0

Vršilac dužnosti predsednika Međunardne rvačke federacije (FILA) Nenad Lalović izjavio je danas da rvanju predstoji teška borba za vraćanje olimpijskog statusa.

"Svako će morati sa zasluži svoje mesto", preneo je srpski rvački stručnjak reči predsednika Međunarodnog olimpijskog komiteta Žaka Roga sa kojim je razgovarao skoro sat vremena.

Lalović je naglasio da će rvanje učiniti sve da vrati mesto u olimpijskoj porodici 2020. godine.

On je novinarima rekao da "ne postoji drugi izlaz" nego da rvački čelnici pokušaju da ubede MOK da promeni odluku o isključenju rvanja iz olimpijskog programa za 2020.

Izvršni komitet Međunarodnog olimpijskog komiteta preporučio je prošlog meseca da rvanje ne bude u olimpijskom programu 2020. godine, a definitivna odluka biće doneta u septembru na zasedanju MOK-a u Buenos Ajresu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA