KOLINA: Čakir je trebalo da isključi i Ferdinanda! Ostalo je super (VIDEO)

Verovatno najbolji i najautoritativniji sudija svih vremena Pjerluiđi Kolina osudio je da je Turčin Cunejt Čakir odlično odradio posao na "Old Trafordu", ali da je mogao da pokaže crveni karton i štoperu "đavola" zbog ironičnog apludiranja

  • 0

Cela Engleska kune turskog sudiju Cunejta Čakira, koji je, prema njihovom mišljenju, prestrogo dodelio crveni karton Naniju i tako prelomio meč i doneo pobedu Realu iz Madrida protiv Mančester junajteda. Međutim, opovrgnuo ih je niko drugi do Pjerluiđi Kolina!

Prema mišljenjima mnogih, najbolji i najautoritativniji sudija svih vremena dobio je "zadatak" od UEFA da oceni Čakirovo suđenje na meču na "Old Trafordu", i Italijan ga je ocenio najboljom mogućom ocenom, a čak mu je zamerio nešto što niko drugi "nije ni video".

Kolina je suđenje Čakira označio kao perfektno i složio se da je Nani zaslužio crveni karton. Jedina zamerka koju je napisao u izveštaju je da je Čakir pogrešio što u finišu meča nije isključio i domaćeg štopera Rija Ferdinanda, koji mu je ironično aplaudirao. Međutim, Kolina je napisao da ima razumevanje za ovu grešku, jer je Čakir bio okružen gomilom igrača, pa možda nije video potez Ferdinanda.

Zanimljivo je to što su Englezi, koliko sada mrze Čakira, napravili i grupu na društvenoj mreži Fejsbuk, u koju su se učlanili svi oni koji misle da je Turčin sudio u korist Reala.

Podestimo se još jednom kako je Nani dobio taj (ne)sporni crveni karton.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA