DŽABA SU KREČILI: Zvezda opet u blokadi!

Kompanija "SIG", koja je povukla menicu, kako bi "crveno-beli" mogli da registruju igrače, ponovo je aktivirala dug, jer klub sa "Marakane" nije uspeo da im vrati 150.000 evra

  • 6

Fudbalski klub Crvena zvezda ponovo se nalazi u blokadi. Posle puštene menice kompanije "SIG", račun kluba je u minusu 23 miliona dinara, prenosi B92. Samo što su uspeli da izađu iz blokade, kako bi registrovali nove igrače za prolećni deo sezone, "crveno-beli" su opet u problemu.

Ipak, mnogo veći porblem predstavlja to što račun može u narednim danima i nedeljama da bude opterećen novim potraživanjima poverilaca.

I ovaj slučaj pokazuje da je Zvezda u ogromnim problemima, koji su još veći zbog činjenice da nema koordinacije među čelnicima kluba.

Za plate igračima izdvojeno je 150 hiljada evra namenjenih firmi "SIG", koja je u poslednjim danima februara povukla svoju menicu. "SIG" je tako omogućio Zvezdi da se odblokira, ali uz obećanje da će među prvima biti namirena kada novac bude pristigao u Ljutice Bogdana.

Igračima i zaposlenima u klubu nekoliko dana pre utakmice sa Radom predočeno je da će hitno biti isplaćeni čim bude pristigao novac od "Gazproma". Taj novac još nije stigao u klub.

(Telegraf.rs/B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stojke

    8. mart 2013 | 20:23

    Katanac na celo SD. I Cokija iza brave...

  • Navijac

    8. mart 2013 | 21:24

    Ovo je jos jedan dokaz da vi samo ljude koji su vam pomagali obmanjujete obecanjima koja nemate nameru da ispunite. Svi kojima ste duzni sada treba da se zamisle, sta dalje ?

  • N-P

    8. mart 2013 | 21:50

    za normalne // Ruku na srce sa Dzajicevim nacinom razmiljanja i vodjenja kluba kraj je neminovan .. pustimo to legenda i sl. to jedno sa drugim nema veze ...Covic se prosto dokazao u kosarkaskom klubu i ne znam zasto coveka ne puste da to sam odradi kako zna i ume .. al stvarno ne razumem ?!? Ovako ne ide .. uvek je bilo 100 babica kilava beba !!! TOLIKO ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA