Upropastio Mančester, sudi nama i Hrvatima! (VIDEO)

Sudija Đunejt Ćakir, koji je nedavno privukao pažnju diskutabilnim isključivanjem Nanija na meču Mančester junajted - Real Madrid, deliće pravdu 22. marta na "Maksimiru" između Hrvatske i Srbije

  • 1

Glavni sudija na kvalifikacionom meču za Mundijal 2014. godine između Hrvatske i Srbije na stadionu "Maksimir" 22. marta biće Turčin Đunejt Ćakir.

Ćakiru će pomagati zemljaci Bahatin Duran i Tarik Ongun, a četvrti sudija biće Baris Simsek.

Ćakir je nedavno privukao pažnju javnosti zbog suđenja na revanš meču osmine finala Lige šampiona između Mančester junajteda i madridskog Reala (1:2) zbog isključivanja Nanija.

Informacija je potvrđena na sajtu Fudbalskog saveza Srbije.

Za susret na novosadskom "Karađorđu" između Srbije i Škotske 26. februara sudiće Ištvan Vad iz Mađarske. Pomoćne sudije biće Ištvan Norbert Albert i Vencel Tot, takođe iz Mađarske, odakle dolazi i četvrti arbitar Šandor Ando-Sabo.

Telegraf je nedavno objavio statistiku koja krasi Turčinovu karijeru, a veoma je važno istaći da će Ćakir poznat po tome da deli crvene kartone kada je glavni arbitar na derbi mečevima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA