KARADŽIĆ: Ne podnosim ostavku!

Čelnik Fudbalskog saveza Srbije oštro je demantovao navode medija da razmišlja o povlačenju s funkcije, tvrdeći da se radi o "dezinformacijama, podvalama i lažima"

  • 7

Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić demantovao je informacije koje su se pojavile u medijima, po kojima predsednik FSS razmišlja o povlačenju s funkcije po završetku predstojećih kvalifikacionih utakmica za plasman na Svetsko prvenstvo koje će Srbija 22. marta igrati u Hrvatskoj i 26. marta kod kuće protiv Škotske.

Karadžić je preko zvaničnog sajta srpske kuće fudbala dao sledeću izjavu, koju prenosimo u celosti:

"Pažljivo birajući reći, odgovorno tvrdim da se radi o potpunim dezinformacijama, podvalama i lažima. Razmišljajući o povodu takvih natpisa, što je i do sada bila praksa nekih medija i 'dobro obaveštenih izvora', zaključujem da se radi o nameri da se destabilizuje FS Srbije i naš najbolji nacionalni tim uoči veoma važnih takmičarskih susreta protiv Hrvatske i Škotske. Zato, želja mi je da samo danas demantujem ovakve netačne informacije i da ih time zaustavim, jer je pred nama mnogo obaveza i zadataka i želim da se svi u potpunom miru okrenemo njihovoj realizaciji, a ne da trošimo snagu i vreme na nepotrebne stvari.", naveo je u pisanoj izjavi čelnik FSS.

"Ja sam najmanje bitan, ne u ovom trenutku, nego i inače za rad i postojanje fudbalske Srbije. Nikada nisam želeo da zauzimam centralno mesto. Moje je da predvodim organizaciju u ispunjenju strateških ciljeva. Zato, pozivam sve da se u danima naših velikih nadanja po pitanju borbe za plasman u Brazil 2014. godine, a posebno u vremenu podmlađivanja nacionalnog tima, liše ličnih pitanja i da fudbalska Srbija bude jedinstvena i složna u ovom važnom periodu", naglasio je Karadžić.

"Kao ozbiljan čovek, znam kog sam se posla prihvatio 12. jula 2012. godine, kada sam reizabran na ovu funkciju. Imam i znanja i zdravlja i snage i volje da ispunimo zajedno postavljene četvorogodišnje zadatke. U to nemam ni gram sumnje, pa neka ne sumnjaju ni ostali. Ocena se daje na kraju, a mi do kraja imamo još dosta vremena...", zaključio je predsednik Fudbalskog saveza Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NIkola

    13. mart 2013 | 14:45

    resio covek da ga sahrane o trosku FSS-a

  • livia

    13. mart 2013 | 15:50

    otisao bi ti pre veceras nego sutra da se ne bojis kontrole tvog naslednika..nego, ako odes, ne gine ti bajbokana

  • vukašin

    13. mart 2013 | 23:39

    Treba ga obesiti za jaja. Drugo ništa nepomaže. On je apsolutno nesmenjiv , nizašta kriv, arogantan,radi šta oće,postavlja i smanjuje selektora i sve oko sebe. On je Bog Otac mama i tata ,baba i deda i seronja. Toliko je nasrao da je to sad veeeliiikaaa gomila. I do kraja ako ga neko ubije postaće Đinđić, i onda će mu dizati spomenike i davati njegovo ime ulicama i obeležavati godišnjice smrti , možda će i nekom keksu ili ćipsu dati njegovo ime. Tolekeks

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA