PROVOKACIJA: Tompsonove pesme će se slušati na "Maksimiru"!

- Ne vidim razlog zašto bismo prekinuli tradiciju, ako te pesme, poput "Lijepa si", iskazuju ljubav prema domovini i ako se s njima sjedinjuje 35.000 navijača - rekao je izvršni predsednik Fudbalskog saveza Hrvatske Damir Vrbanović

  • 10

Tenzija pred "maksimirsku groznicu" i "istorijski meč" Hrvatske i Srbije u Zagrebu 22. marta nikako ne jenjava.

Posle izjava ekonoma srpske reprezentacije Srbije kako se u svlačionici slušaju Sinan, Šemsa, Ceca, Šaban i naravno Džej, stigao je i kontra odgovor iz Hrvatske.

Izvršni predsednik Fudbalskog saveza Hrvatske (HNS) Damir Vrbanović najavio je da će se na "Maksimiru" pre početka utakmice sa Srbijom puštati "domoljubne" pesme Marka Perkovića Tompsona.

- Zašto ne?! Ne vidim razlog zašto bismo prekinuli tradiciju, ako te pesme, poput "Lijepa si", iskazuju ljubav prema domovini i ako se s njima sjedinjuje 35.000 navijača - rekao je Vrbanović za "Novosti".

Predsednik HNS-a tvrdi da su pripreme za meč Hrvatske i Srbije u punom jeku.

- Organizacija je na najvišem nivou, neće biti propusta - dodao je Vrbanović.

Zanimljivo je i da će predsednik UEFA Mišel Platini u Zagreb poslati delegaciju koja će pratiti dalja huliganska divljanja, ali da se na "Maksimiru" on sam neće pojaviti.

Zbog toga se i dodatno rasplamsao rat na relaciji HNS - hrvatska vlada, pošto je premijer naših komšija Zoran Milanović rekao da će odbiti da primi delegaciju UEFA ako u njoj ne bude Platinija!

(Telegraf.rs / Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dera

    14. mart 2013 | 04:11

    A danke dojcland ?

  • Baba Vanga

    14. mart 2013 | 10:10

    tompson-pjesme vam neće pomoći, jer su pjesme mržnje.Vi druge i ne znate, jer za ljubav treba imat" dušu! Srbija zato pobedjuje .

  • Baba Vanga

    14. mart 2013 | 10:13

    tompson pjesme vam neće pomoći, jer su pjesme mržnje.A vi za druge i ne znate, jer za ljubav treba imat dušu. Srbija zato pobedjuje i kad je nemoguće.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA