VUKOIČIĆ NA TAJM-AUTU: Koji ćeš mi takav na terenu (VIDEO)

Trener Crvene zvezde, iznerviran zbog Cvetkovića što se nije vratio u odbranu posle izgubljene lopte, žustro je regaovao na minutu odmora

  • 0

 Šou Vlade Vukoičića! Trener Crvene zvezde retko kada gubi kontrolu nad svojim emocijama, ali posle serije grešaka svojih pulena na meču protiv Budućnosti nije mogao da ostane miran.

Posle nekoliko uzastopnih grešaka svojih pulena, zahvaljujući kojima se Budućnost u četvrtoj četvrtini približila Zvezdi, Vukoičić je na jednom tajm-autu ukorio mladog Cvetkovića, koji se nije vratio u odbranu posle izgubljene lopte.

Pogledajte video...

Inače, posle meča i pobede nad Budućnošću 79:63, trener Zvezde rekao je da je zadovoljan ostvarenim u dosadašnjem delu sezone, iako je njegov tim imao priliku da ligaški deo takmičenja završi na prvom mestu.

- Uvek postoji mala doza razočarenja, jer da smo pobedili u Širokom, čekali bismo kiks Igokee i eventualno prvo mesto, ali kako smo odigrali u Jadranskoj ligi i Evropi, nema razloga da budemo nezadovoljni.

- Kako sada stvari stoje, jedna utakmica će biti odlučujuća na fajnal-foru. Tokom cele sezone pokazali smo da možemo da se nosimo sa svim timovima, uglavnom smo dobijali 2:0 ili 1:1, osim Igokee, koja nam je možda naišla u nezgodnom trenutku.

Vukoičić je dodao da je važnost meča uticala na to da njegov tim počne duel u grču.

Možda utakmica nije bila lepa za gledanje kao prethodne, primarni cilj bio je da pobedimo. Možda je važnost meča uticala da nešto lošije počnemo. Međutim, bitnije je da smo zadržali energiju u odbranu, sveli smo Budućnost na 28 poena u prvom poluvremenu. Primili smo nešto više trojki, ali raduje me to što smo promenili njihov stil igre i naterali ih da šutiraju za tri poena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA