NOLE: Nisam zaslužio da pobedim!

- Čestitam Del Potru, on je veliki borac, a meni je nedostajalo koncentracije. Zaslužio je pobedu, jer je u važnim trenucima odigrao prave udarce - rekao je Đoković posle poraza u polufinalu Indijan Velsa

  • 3

Novaku Đokoviću izmaklo je četvrto finale Indijan Velsa. Najbolji svetski teniser je posle poraza od Huana Martina del Potra u tri seta priznao da je bio isuviše pasivan na terenu u ključnim momentima meča i da sa takvom igrom nije zaslužio pobedu za finale turnira, koji je dva puta osvajao.

- Dešava se to u sportu. Jednostavno nisam uspeo sada. Nisam zaslužio da pobedim - rekao je Nole posle poraza, i precizirao razlog takvog ishoda.

- Kad god sam imao šansu, u drugom ili trećem setu, ja sam ih propuštao tako što sam pravio neiznuđene greške. Loše sam se kretao. Čestitam Del Potru, on je veliki borac, a meni je nedostajalo koncentracije. Zaslužio je pobedu, jer je u važnim trenucima odigrao prave udarce - rekao je Đoković, koji je meč završio sa 35 vinera i 40 grešaka.

- S druge strane, ja sam napravio mnogo grešaka i u pojedinim trenucima bio sam pasivan na terenu. Nisam koristio bekhend udarce duž linija, kao što to inače radim, a to mi je jedan od najboljih udaraca. Danas nisam bio na terenu. Sve je u redu, dešava se. To je sport i, jednostavno, ovoga puta nisam uspeo - zaključio je Đoković, koga očekuje selidba na turnir u Majamiju, gde brani titulu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRBA

    17. mart 2013 | 11:02

    nisi

  • vukašin

    17. mart 2013 | 16:55

    Gledao sam. Jednostavno Del je igrao jako dobro,10% bolje nego inače, Đoki je igrao standardno , malo lošije nego inače i to je ta razlika. Voditi sa 3-0 u trćem setu pa izgubiti onda je to zasluženo. A falilo je tako malo.

  • rasp

    17. mart 2013 | 15:47

    Malo si se opustio Djole. Spremi se jos jer svi hoce da te napadnu i sruse. Samo jos borbe i rada cete odrzati. Bog da ti pomogne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA