Nišlije slavile, a "delije" se tukle međusobno! (FOTO) (VIDEO)

Policija je pre, tokom i posle meča između Radničkog i Crvene zvezde u Nišu privela 20 navijača, a u tučama, srećom, nije bilo povređenih

  • 8

Derbi meč 19. kola Jelen superlige između niškog Radničkog i Crvene zvezde nije protekao bez incidenata, pa je policija u Nišu pre, tokom i posle utakmice privela ukupno 20 navijača.

Dok su navijači Radničkog uz pesmu slavili pobedu nad favorizovanim rivalom, na tribini na kojoj su bile smeštene najvatrenije pristalice beogradskog kluba došlo je tuče između gostujućih navijača, u kojoj, srećom, nije bilo povređenih.

Niška policija donela je rešenje o zadržavanju do 48 sati za Srđana U. (20), Strahinje S. (20), Slobodana P. (25) i Nikole Š. (20) iz Bačke Palanke, kao i za Nemanje S. (23) iz Niša i Zorana V. (20) iz Novog Sada zbog sumnje da su izvršili krivično delo napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Oni će po isteku mere zadržavanja biti privedeni uz krivičnu prijavu istražnom sudiji, napominju iz policije.

Protiv Lazara V. (20) iz Niša policija je u redovnom postupku podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti i održavanja javnog reda i mira. Protiv još 10 osoba policija je podnela prekršajne prijave zbog posedovanja i korišćenja pirotehničkih sredstava, među kojima je pet punoletnih i pet maloletnih osoba.

(Telegraf.rs / Foto: M. Ignjatović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    17. mart 2013 | 20:27

    E jeste beogradjani seljaci, pa niste malo.

  • Grobar

    17. mart 2013 | 21:22

    Ja sam mislio da smo samo mi retardi, kad ono...STOKO SRPSKA STA RADITE TO??

  • nemanja

    18. mart 2013 | 23:37

    pobedio ovaj sto uzaludno pokusava da se popne:-))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA