Elton Braun vraćen u tim

- Mislim da se Braun iskreno pokajao. To smo mogli da zaključimo u njegovim nastupima u medijima, ali i u direktnom kontaktu. Mislim da je posle svega i njemu jasno da u našem sistemu niko ne može da bude iznad Crvene zvezde - rekao je Davor Ristović

  • 0

Elton Braun ponovo je u trenažnom procesu sa ekipom Crvene zvezde, konkuriše za tim za naredni meč i više nije na transfer listi. Sa Braunom i njegovim menadžerom održana su dva sastanka, jedan u nedelju uveče i jedan rano jutros, a posle konsultacija stručnog štaba i najužeg rukovodstva doneta je odluka da se Braun ponovo priključi ekipi.

- Pred nama je izuzetno važan period, odlučujući za plasman Crvene zvezde u Evroligu. To je naš glavni cilj i tome smo sve podredili. Kako bismo to ostvarili potrebne su nam sve raspoložive snage i to je bila glavna stvar kojom smo se rukovodili kada smo donosili odluku o vraćanju Brauna u ekipu - rekao je Ristović, i dodao:

- Zaista mislim da se Braun iskreno pokajao. To smo mogli da zaključimo u njegovim nastupima u medijima, ali i u direktnom kontaktu. Mislim da je posle svega i njemu jasno da u našem sistemu niko ne može da bude iznad Crvene zvezde. Siguran sam da je tu lekciju naučio i da će apsolutno biti u službi tima. Braun je vraćen u tim, a za mesto među 12 i minutažu na utakmicama moraće da se izbori vrednim radom i zalaganjem - konstatovao je Ristović.

Podsetimo, košarkaši Crvene zvezde obezbedili su drugo mesto u regionalnom delu ABA lige i sa te pozicije će igrati polufinale lige, koje startuje krajem aprila u Laktašima.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA