Mitrović umesto Šćepovića na "Maksimiru"?

Mladi reprezentativac našao se na okupljanju A selekcije Srbije u Novoj Pazovi, na poziv Siniše Mihajlovića

  • 4

Ukoliko tek oporavljeni fudbaler Partizana Marko Šćepović, i pored njegove ogromne želje, ne bude bio spreman za utakmicu na "Maksimiru" protiv Hrvatske, zameniće ga saigrač Aleksandar Mitrović!

Mladi reprezentativac se našao na okupljanju reprezentacije Srbije u Novoj Pazovi, na poziv selektora Siniše Mihajlovića na razgovor, upoznavanje, a možda i nešto više, saznaje "Mozzart Sport".

Šćepović je u završnoj fazi oporavljanja od povrede zadnje lože koju je zadobio na meču sa BSK-om. Na utakmici sa Jagodinom nije igrao, a na terenu je proveo 20 minuta u pobedi protiv OFK Beograda u subotu. Napadač je trenutno na pregledima na kojima će biti utvrđeno da li će biti na spisku kandidata za petak.

Selektor Mihajlović je nedavno odgovorio treneru Partizana Vladimiru Vermezoviću, koji je izjavio da ga niko ništa ne pita o njegovim fudbalerima kada je reč o nastupima za reprezentaciju.

Aleksandar Mitrović je postigao sedam ligaških golova za aktuelnog šampiona Srbije.

(Telegraf.rs/Mozzart Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA