Đoković na listi "najluđih" sportista trošadžija!

Novak prema "Bličer reportu" zauzima 25 mesto. Nećete verovati na šta su skupo plaćeni sportisti spremni kada je kupovina u pitanju

  • 4

Najbolji srpski i svetski teniser Novak Đoković je za nepuna dva meseca ove godine od prihoda sa turnira zaradio 2.559.519 dolara (do turnira u Indijan Velsu), a našao se na listi sportista koji su na najčudnije načine trošili svoj novac.

Prema listi američkog portala "Bleacherreport", Nole se nalazi na poslednjem mestu liste od 25 sportista, zbog navoda da je hteo da otkupi godišnju proizvodnju magarećeg sira, najskupljeg na svetu, koji se pravi jedino u Srbiji, ali je Novak, teniser koji je najviše zaradio prehodne godine, to demantovao i rekao da je samo probao sir i da planira da ga služi u svojim restoranima.

Na listi momaka koji su na najzanimljivije načine trošili novac nalaze se:

24. košarkaš Atlante Hoksa Lu Vilijams - odveo pljačkaša koji ga je presreo u "Mekdonaldsu" jer ga je prepoznao pri pokušaju pljačke.

23. bivši član Grin beja Redži Vajt - 1996. godine pokušavao da vrati moral svojim saigračima tako što im je nudio 500 dolara po obaranju protivničkih igrača - tako da bi posle toga teško ustajali.

22. američki rvač Elis Kolman - kupio je leteću vevericu pred početak Olimpijskih igara u Londonu, jer ta životinja od 500 dolara odgovara njegovom nadimku.

21. bejzbol igrač Tampa beja Dejvid Prajs - kupio pumpu za grudi koju koriste žene za 350 dolara, samo zato što je bila najskuplja stvar na jednom forumu

20. bivša NBA zvezda Alen Ajverson - nikada na putovanja nije nosio kofere, već je stalno kupovao novu garderobu.

19. NFL igrač Karoline pantersa Rajan Kalil - platio reklamu na celoj strani lista "Šarlot obzerver" da bi obećao navijačima da će osvojiti Superboul.

18. NFL igrač Nju Orleansa Pijer Tomas - napunio pet ogromnih kolica igračkama za donaciju "Toys For Tots".

17. američki bokser Majk Tajson - kupio par ženskih bengalskih tigrova za 140.000 dolara i izdvajao mesečno četiri hiljade dolara za hranu i brigu o njima.

16. trener Filadelfije 76-a Dag Kolins - častio nezadovoljne navijače "big mekovima" jer njegovi igrači nisu prešli 100 poena u pobedi nad Atlantom (rezultat je bio 99:80).

15. NFL igrač Majami Delina Redži Buš - kupi svojim saigračima po sigvej

14. bejzbol igrač Aleks Rodrigez - odveo svoju 20-godišnju sestričinu u šoping i potrošio 17.ooo dolara

13. NFL igrač Čed Džonson - u svojoj sobi postavio krevet, oko kog je instaliran akvarijum celo visinom i dužinom zida

12. NFL igrač Džo Flako - iako je potpisao ugovor od 121 milion dolara, i dalje odlazi u "Mekdonalds", kako bi pokazao da iako je ekstremno bogat ne želi da promeni svoje navike.

11. košarkaš Delonte Vest - tokom NBA lokauta kupio "ford bronko" od 4.000 dolara koji se već sutradan pokvario

10. hokejaš Ti Džej Oši - stanodavcu morao da plati štetu od 12.000 dolara koju su u stanu napravili njegovi kučići.

9. košarkaš LA Lejkersa Meta Vorld Pis - potrošio 25.ooo evra na noćenje u jednom od najskupljih hotela u Las Vegasu, u toliko velikom apartmanu da može da se igra košarka.

8. košarkaš Lejkersa Kobi Brajant - bivšoj ženi plaća milion dolara mesečno koliko je dobila odlukom suda, a za alimentaciju za sve ćerke Nataliju i Đijanu 365.000 dolara.

7. bejzbol igrač Teksas Rendžersa Nelson Kruz - kupio vatrogasni kamion za svoj rodni grad.

6. bvši NFL igrač Vins Jang - protraćio 26 miliona dolara koliko mu je zagarantovano ugovorm na iznajmljivanje aviona za njegove drugare, odlascima u najskupljim restoranima...

5. košarkaš Vašington Vizardsa Kris Singlton - uplatio 10.000 dolara na lutriji, u nadi da dobije 640 miliona.

4. NFL igrač Stiv Smit - platio svim svojim saigračima dolazak i boravak na Havajima.

3. košarkaš Bruklin Netsa Dešon Stivenson - ugradio bankomat u svom stanu.

2. navijači Denver Bronkosa - zakupili nekoliko bilborda u gradu na kom pozivaju Tima Tiboa da zameni Kajla Ortona.

1. NFL igrač Arizona Kardinalsa Darnel Doket - kupio skupocenog aligatora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    18. mart 2013 | 20:28

    Noletu svaka cast na humanosti,toliko toga je uradio za decu,crkvu itd! nema potrebe za ovakvim naslovima,jer najbolji igrac sveta,svojim gestovima to nikako ne zasluzuje!

  • RSDale

    18. mart 2013 | 20:49

    Bosnjak sipu!!

  • Bosnjak

    18. mart 2013 | 18:59

    Neko je puno ulozio i novca i zdravlja da bi se Novak razmlacivao novcem naravno mislim na roditelje a on kao da je sve brzo zaboravio.Mozda bi bilo bolje da otvoris fondaciju za djecu koja cekaju na operacije i ucinis neki human gest i budes upamcen po dobru umesto sto pravi od sebe magarca sa nekim glupavim magarecim sirom! ...:-(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA