NAJZAD PRIZNALI: Tajger Vuds i Lindzi Von zvanično zajedno!

- Lindzi i ja smo već neko vreme prijatelji, ali u poslednjih nekoliko meseci postali smo veoma bliski i počeli da se viđamo - obelodanio je svoju ljubavnu vezu najbolji golfer svih vremena na svojoj Fejsbuk stranici, a isto je uradila i skijašica

  • 0

Dugo se nagađalo da su Tajger Vuds i Lindzi Von zajedno, ali niko nije to znao 100 odsto. A onda su na Fejsbuku otkrivene neke stvari...

"Nije službeno dok se ne objavi na Fejsbouku!" E, pa, sudeći po objavi na toj društvenoj mreži, golf legenda Tajger Vuds (37) i slavna skijašica Lindzi Von (28) su u ljubavnoj vezi!

Iako se o njihovoj vezi u javnosti već duže vremena spekulisalo, Vuds je na Fejsbuku objavio foto-album njega i skijašice koji je izazvao veliko interesovanje, a posle toga je objavio i poruku kojom je uklonio sve sumnje.

- Ova sezona je do sad bila odlična, srećan sam zbog pobeda u Toriju i Doralu. Nešto lepo što se dogodilo van terena bilo je upoznavanje s Lindzi Von. Lindzi i ja smo već neko vreme prijatelji, ali u poslednjih nekoliko meseci postali smo veoma bliski i počeli smo da se viđamo. Zahvaljujemo vam na vašoj podršci i poštovanju naše privatnosti. Želimo da nastavimo našu vezu, privatno, poput običnog para i da nastavimo da se takmičimo kao sportisti - rekao je Tajger.

Informaciju je na svojoj Fejsbuk stranici potvrdila i Lindzi.

- Iako pretpostavljam da nije bila dobro čuvana tajna, da, viđam se s Tajgerm Vudsom. Naša je veza zadnjih meseci prerasla iz prijateljstva u nešto više i jako sam srećna zbog toga. Ne planiram više o tome da govorim u javnosti i volela bih taj deo života ostane između nas, porodice i bliskih prijatelja. Hvala vam na razumevanju i nadam se vašoj podršci i u budućnosti - iskrena je Lindzi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA