"TENZIJU PRAVITE VI NOVINARI": Filip Đorđević najavio napad i tri boda u Zagrebu!

Dobro je što nas potcenjuju, to skida pritisak sa nas napadača

  • 2

Optimizam i kod najneiskusnijih. Filip Đorđević je odigrao samo dva meča u dresu "orlova", ali ga to ne sprečava da najavljuje napad na hrvatsku reprezentaciju u Zagrebu.

To što se igra meč sa "kockastima" ne menja način pripreme srpskih fudbalera, smatra napadač Nanta.

- Tenziju prave novinari, među nama je nema. Mi se za ovu utakmicu pripremamo kao i za svaku drugu, idemo tamo da napadnemo i uzmemo tri boda. Hrvatska ima odličan tim, igraju odlično u kontinuitetu, što nama nedostaje. Mandžukić redovno trese mreže, ali mislim da najviše pažnje treba da obratimo na Modrića - rekao je Ðorđević na konferenciji za medije u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Ispada po Đorđeviću da je odlično što nas Hrvati potcenjuju.

- Duel Hrvatske i Srbije je derbi, a u derbijima nema favorita. Međutim, za nas je dobro što Hrvati potcenjuju napad Srbije, jer to skida pritisak sa napadača i veznih igrača. Uveren sam da, ukoliko svako od nas pruži ono što zna, možemo da se nadamo pozitivnom rezultatu - poručio je Ðorđević.

(Tanjug / Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eto tako

    19. mart 2013 | 23:05

    Srbiji je ova utakmica biti ili ne biti. Ako ne pobijede, pa-pa SP, a Hrvatima i da izgube nije ništa stvarno izgubljeno. Srbija moooora pobijediti inače će zemlju osramotiti 1. jer je izgubila od Hrvatske 2. jer ih je Hrvatska izbacila sa SP

  • Svetlana

    20. mart 2013 | 18:35

    eto tako @ Nisi u pravu,mi se ne lozimo kao vi i ne znaci nam poraz mlade ekipe koja je u povoju od bilo koga.Voleli bi da se plasiramo na SP ali nije prvi put da ne uspemo.Mnogo ljudi misli da nema od nase reprezentacije nista dok je na njenom celu Tole Karadzic i zato ova utakmica nije nikakvo merilo.Mi imamo svoje misljenje i pobedili vi ili mi ostajemo pri svom misljenju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA