Sale Janković Zvezdinoj omladinskoj školi dao 150.000 evra

Više od polovine plate dojučerašnji trener fudbalera Crvene zvezde ostavio klubu koji voli, rekavši da deo novca ode na izgradnju terena sa veštačkom travom i reflektorima

  • 4

Bivši trener Crvene zvezde Aleksandar Janković je i posle sporazumnog raskida ugovora sa timom iz Ljutice Bogdana pokazao koliko voli "crveno-bele". I pored činjenice da nije uspeo u nameri da Zvezdu vrati u vrh srpskog fudbala, Janković je uradio nešto zbog čega će se pamtiti po dobru.

Naime, njemu je po slovu ugovora uprava trebalo da uplati 270.000 evra u dve rate. Prva je iznosila 120, a druga 150.000. Međutim, Sale se odrekao drugog dela i kompletan iznos je poklonio Zvezdi - namenski. Za omladinsku školu, ali i izgradnju terena sa veštačkom travom i reflektorima na jednom od pomoćnih terena.

Nadamo se da će novac (kada stigne) zaista biti prosleđen na "adresu" za koju je namenjen, a ovaj gest pokazuje da nije dovoljno samo pričati.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    19. mart 2013 | 23:45

    Dok su drugi I za mnogo manje pare tuzili zvezdu,on je dokazao da je veliki covek I jos veci zvezdas,stvarno svaka cast,Sale legendo!!!

  • Cvelle

    20. mart 2013 | 07:57

    Čovek poklonio pare koje nema,inteereesaantnooo :-D

  • шумадинац

    20. mart 2013 | 01:00

    Просто је невероватно да оваквим не значицам неко и плаћа за то што уништавају државну својину

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA