VUKOIČIĆ: Braun spreman za Radnički! Vređaju me priče o kalkulacijama!

Trener Crvene zvezde uvrstio Amerikanca u konkurenciju za poslednji meč regularnog dela sezone ABA lige, i napominje da njegov klub neće kalkulisati kako bi u polufinalu išao ponovo na Kragujevčane

  • 4

Košarkaš Crvene zvezde, koji je odnedavno ponovo uvršten u ekipu, Elton Braun biće u konkurenciji za utakmicu poslednjeg kola regularnog dela sezone ABA lige protiv kragujevačkog Radničkog.

To je potvrdio trener "crveno-belih" Vlada Vukoičić.

- On od ponedeljka trenira s ekipom. U dobrom stanju je, s obzirom na to da je sve vreme imao omogućen rad, po slovu ugovora. On je to poštovao, ali i mi. Nije nespreman, ali koliki je trag ostavilo neigranje mečeva u tih nekoliko sedmica, to ne možemo da znamo. Meč protiv Radničkog je sigurno lepa prilika da se vrati u tim i ujedno testira njegova forma - rekao je Vukoičić.

Zvezdin trener prokomentarisao je da ga vređaju priče o kalkulacijama na koje bi njegov tim mogao da računa - ako pobede u "Jezeru", u polufinalu završnog turnira bi "crveno-beli" išli na Partizan ako dobije Solnok, a eventualni poraz vodi na Radnički.

- Te priče, pre svega, nisu sportske. Svi mi u Crvenoj zvezdi smo prošli ceo put od mlađih kategorija do seniorske ekipe i nikada se niko nije sreo s opcijom da trenira kako bi izgubio meč. Mi svi ulažemo ogroman trud kako bismo pobeđivali i nije mi jasno kako sada neko može da razvija te teorije. Druga bitna stvar u celoj priči je da trenutno niko ne može da garantuje siguran plasman. Kao što postoji teorija za četvrto mesto, postoji i za peto, šesto, sedmo. Dakle, dok se svi mečevi ne završe, ništa nije sigurno Mi jedino znamo da u polufinalu idemo na trećeplasirani tim. A ko će to biti, videćemo - zaključio je Vlada Vukoičić.

(Telegraf.rs / Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sve sto sad hocemo je...

    21. mart 2013 | 09:39

    Na pobedu Vlado,nista drugo!!! Bez kalkulisanja!!! Pokazali smo franjevcima da smo bolji ove sezone,pa sto ih ne bi jos jednom drmnuli?!?

  • vujke

    21. mart 2013 | 10:36

    Zato sto cemo vas ovaj put, najvazniji, mi "drmnuti" :-))

  • srbijanac

    21. mart 2013 | 20:16

    sa kim god da igra zvezda morace da pobedi jer samo finale donosi sigurnu evroligu a i imace sansu da osvoji aba ligu tako da mozete svi da ucutite i ne lupate gluposti....slicno razmisljaju i drugi timovi ne samo u zvezdi budite sigurni u to...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA