PROMENE U VALJEVU: Stepandić opet preuzima Metalac!

Valjevci doveli iskusnog trenera sa željom da napadnu četvrto mesto u Superligi i obezbede igranje na Jadranu sledeće sezone

  • 0

Iskusni košarkaški trener Milovan Stepandić vodiće valjevski Metalac u Superligi Srbije, saznaje Telegraf. Valjevci su rešili da napadnu četvrto mesto u Superligi kako bi izborili plasman u ABA ligu sledeće sezone.

 

Iako su nedavno demantovali da će smeniti trenera Dragana Nikolića, kako saznajemo, čelnici Metalca su već potpisali ugovor sa Stepandićem a to će obelodaniti za vikend posle poslednjeg kola u kojem se Valjevci sastaju sa Jagodinom u subotu u 17. sati u Jagodini.

 

U tu svrhu je doveden Stepandić, a vrlo blizu dolaska u tim su i Slavko Vraneš i Vladimir Dašić, kapiten reprezentacije Crne Gore. Metalac već godinama pokušava da se domogne elite, ali sada su rešili da ulože sve da dođu do tog famoznog četvrtog mesta za koje još konkurišu Mega Vizura i Vojvodina.

 

Stepandić je, inače, već vodio Metalac poslednji put u sezoni 2010/2011. kada ih je uveo u Superligu, ali je zauzeo peto mesto i nije uspeo da izbori izlazak na Jadran.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA