TADIĆ BESAN KAO RIS: Selektor bira prvih 11, na meni je da ćutim i radim! (VIDEO)

- Nije vreme da pričamo posle ovakvog poraza. Znam da bi svi da pričamo o tome, ali nisam ljut što nisam branio - rekao je posle meča, do danas, prvi golman reprezentacije Vladimir Stojković

  • 1

Posle poraza u Zagrebu, reprezentacija Srbije ima veoma male šanse da se nađe na Mundijalu u Brazilu.

Selektor sprkse selekcije Siniša Mihajlović je pokušao da iznenadi svog kolegu Štimca sa "neočekivanim" igračima u sastavu, ali je više iznenadio celu Srbiju, a samim tim i uticao na rezultat s obzirom da na golu nije bilo Vladimira Stojkovića već je među stativama bio Željko Brkić koji je svojom neodlučnošću bio jedan od glavnih krivaca za drugi gol, koji je postigao Ivica Olić.

- Nije vreme da pričamo posle ovakvog poraza. Znam da bi svi da pričamo o tome, ali nisam ljut što nisam branio. Nisam ljut uopšte na Mihajlovića i konkurisaću za sve sledeće utakmice. Takođe, Brka (Željko Brkić, prim.aut) je sjajan momak i golman i naravno da ga podržavam - rekao je Stojković posle meča.

S druge strane, za razliku od mirnog Stojkovića, najveći nosilac igre "orlova" Dušan Tadić bio je vrlo nezadovoljan i ljut što ga nije bilo u timu od prvog minuta, ali je ostao dosledan prilikom davanja izjave.

- Selektorov je izbor za prvih 11. Moje je da ćutim radim i to poštujem - rekao je posle meča Tadić, koji je, kada je ušao u igru napravio nekoliko dobrih paseva i akcija, ali ni to nije dalo rezultata.

- Mislim da je rezultat previsok, jer čim smo im spustili loptu došli smo do igre. Što se tiče ambijenta, iskren da budem, očekivao sam veći pritisak. Tribine su baš daleko od terena tako da nismo čuli šta su nam skandirali. Okrećemo se meču sa Škotskom. To nam je najvažnije jer igramo za našu državu - dodao je Tadić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radebe

    23. mart 2013 | 09:09

    Mihajlović je budala i treba mu oduzeti pasoš i zabraniti ulaz u Srbiju. Zna se na koji način se podmlađuje ekipa, a ne ovako kao sto je on to uradio... Uvek tu mora da ima igračia od koga ce klinci da uče, a ne da golobradi idu kroz život. I taman kad nesto budu naučili, doći ce vreme za smenu generacija...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA