HRVATSKI MEDIJI LIKUJU: Istorijska pobeda nad Srbima! (VIDEO)

Index - "Euforija na Maksimiru, Olić i Mandžukić srušili Srbiju"* 24sata.hr - "Pozdrav iz Slavonije"* Jutarnji list - "pobedom nad Srbijom ''vatreni'' ušli u istoriju", i sve tako...

  • 3

Mediji u Hrvatskoj večeras su veliki prostor posvetili pobedi nacionalnog fudbalskog tima nad Srbijom (2:0) u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, uz jednoglasnu ocenu da se radi o istorijskom trijumfu.

Internet portal "Indeks" je izveštaj sa meča počeo naslovom: "Euforija na Maksimiru, Olić i Mandžukić srušili Srbiju", dok je "Večernji list" naveo da su kiks Aleksandra Kolarova i centaršut Darija Srne rešili "meč godine" u Zagrebu.

Ovaj list istakao je da je Hrvatska sada veoma blizu plasmana na Mundijal u Brazilu sledeće godine.

Portal "24sata.hr" se odlučio za naslov "Pozdrav iz Slavonije", aludirajući na mesto rođenja strelca oba pogotka za Hrvatsku. Sajt navodi i da je domaća ekipa "očitala lekciju" izabranicima Siniše Mihajlovića.

Zagrebački "Jutarnji list" ističe da su "pobedom nad Srbijom ''vatreni'' ušli u istoriju", ali podseća da već za četiri dana Hrvatska mora da savlada Vels u nastavku kvalifikacija za SP.

Hrvatska državna televizija (HRT) navela je da je selekcija te zemlje "nadigrala" Srbiju i ostavila goste bez šansi u borbi za Mundijal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rafael Vitez Boban

    22. mart 2013 | 22:42

    A sta od toga nije istina dragi TELEGRAFISTI odigrali smo koliko nan je tribalo jer tako iskusnije ekipe rade kad imaju 2:0 a golove je dala amo rec dala vasa "VRHUNSKA"obrana kroz koju ste rekli da nema sanse da prodemo,e sad danak neiskustva,strah ili ko zna sta ne znan,zasluzili ste dati gol realno gledajuci,ali Plete za repku brani i ka svi ostali sta igraju sa srcen,e to vama fali. Kako jedan igrac tipa Vidic moze da odhebe reprezentaciju sican se naseg Nike Kovaca on bi i bez noge igra e to nemate ali imate dobru mladu ekipu za buducnost i triba in vrimena i pravi trener,a onda mi, vi i Bosna uf strasne momcadi. Ja ode iskjucivo govorin o sportu i o nicem drugon ostalo zaboravimo pozz. Vise srice u iducin kvalifikacijama i viruj te u mlade ka sta smo i mi u svoje e onda ce to biti mecevi za pamcenje,ne govorin ka da smo mi Brazil za vas,al realno boji smo i iskusniji.

  • vukašin

    23. mart 2013 | 16:53

    Sve si rekao kako jeste a posebno ovo za Vidića. Samo da ti kažem Hrvatska je igrala ništa ali i to je bilo dosta za Sinišu . Znaš kad imaš posla sa budalom da ste igrali dobro možda bi izgubili, pusti sa Srbima ti je sve komplikovano .

  • Despina

    10. jul 2013 | 21:14

    Aman, neka su i da se ova agonija vise zavrsi !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA