ANTIĆ: Narod će da sudi o ljudima koji vode srpski fudbal!

Bivši selektor kaže da ga je zaboleo poraz od Hrvatske, ali da ne želi da ulazi u polemiku sa ljudima u srpskom fudbalu jer neće da se spušta na njihov nivo

  • 22

Nekadašnji selektor Srbije, sada trener  kineskog Šandonga, Radomir Antić ocenio je posle poraza od Hrvatske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu da će narod suditi o ljudima koji vode srpski fudbal.

- Mnogo me je zaboleo onakav poraz od Hrvatske. Neću da ulazim u raspravu s ljudima u srpskom fudbalu jer ne želim da se spuštam na njihov nivo. Narod će presuditi o njihovom radu i dati mišljenje kuda ide srpski fudbal - izjavio je Antić za Informer.

Poznati fudbalski stručnjak nije želeo da detaljiše o odluci selektora Siniše Mihajlovića da izvede neobičan sastav, sa "rovitim" igračima poput Šćepovića ili onima koji neredovno nastupaju za svoje klubove, poput Stevanovića i Radovanovića.

- Ne mogu daulazim u Mihajlovićeve odluke. Mogu samo da podsetim kakva je atmosfera bila kad sam ja bio selektor i da je Marakana u to vreme bila puna. Eto, toliko - zaključio je Radomir Antić.

(telegraf.rs/Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mare

    25. mart 2013 | 03:14

    Cela marakana vice RADOMIR ANTIC!

  • sashki

    25. mart 2013 | 04:13

    ti si kralj, vrati se. vrati srpski fudbal tamo gde mu je mesto

  • Vlade

    25. mart 2013 | 03:22

    Znao sam ja da cemo Antaru praviti od blata, no bilo koji drugi selektor bice bolji od Mihe koji je izgubio veliki ugled koji je stekao kao igrac?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA